ONZE ERVARING

Ostoya renoveert keukens en gaat verder waar anderen stoppen. Al ruim 12 jaar combineren we onze passie voor keukens met ons vakmanschap in interieurbouw. In die periode hebben we door heel Nederland al ruim 1000 succesvolle keukenrenovaties uitgevoerd.

Creativiteit en vakmanschap in keukenrenovatie. Waarom we doen we wat we doen? Omdat het geweldig is om steeds weer te zien hoe we een lach op het gezicht van onze klanten kunnen toveren en hoe met de juiste inspanning en de beste materialen een keuken een fantastisch tweede leven krijgt. Niet zomaar voor even, maar misschien wel voor de rest van je leven. We laten ons bovendien graag uitdagen om inventief te zijn. Juist wanneer het om méér gaat dan alleen het vervangen van keukenfrontjes of een keukenwerkblad, bereikt onze creativiteit het hoogste niveau. Zo breiden we bijvoorbeeld ook keukens uit, vernieuwen we keukenapparatuur en voorzien we de wand van een nieuwe tegel of achterwand. Altijd is het resultaat een inventieve, betaalbare en duurzame renovatie oplossing op maat zodat je weer jarenlang kook- en woonplezier tegemoet gaat en elke dag in jouw keuken kunt werken en genieten. Laat jouw keuken dankzij een keukenrenovatie weer het warmste plekje in huis worden… en dat bedoelen we figuurlijk deze keer!

TRANSPARANT ADVIES

Eerlijk advies en vakmanschap van een vast team. Wij hechten heel veel waarde aan kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Want beloftes zijn er om na te komen. Daarom voeren wij het hele proces van ontwerp tot inmeten, montage en service met een vast en gespecialiseerd team uit. Voor jou heel prettig, want je hebt slechts één aanspreekpunt en weet voor wie je jouw huis openstelt. Kan iets niet of is het af te raden, dan zeggen wij het je ook. Net zoals we soms een oplossing voorstellen waar je misschien zelf niet aan gedacht had. Onze jarenlange ervaring en expertise is een absolute meerwaarde in de realisatie van jouw keukendroom.

Ons werk

Omdat 1 beeld vaak meer zegt dan duizend woorden en omdat we trots zijn op wat we al gerealiseerd hebben, stellen we jou graag ons werk voor. Een overzicht van enkele uitdagende keukenrenovaties die je een perfect beeld geven van wat een keuken renoveren voor jou kan betekenen. Want een keuken vernieuwen, is meer dan wat keukenfrontjes vervangen alleen.

Wat onze klanten zeggen

De klant is koning en waarom dan niet de koning zelf aan het woord laten. Deze mensen delen maar al te graag hun ervaringen met onze keukenrenovatie. Een eerlijke kijk op de wondere wereld van een keuken vernieuwen.