✔ Gratis levering vanaf € 500,-
✔ Gratis retour binnen 14 dagen*
✔ We zijn 24/7 bereikbaar
✔ 100% veilige betaling

Keuken opknappen

Wil jij graag je keuken opknappen met een persoonlijke tint? Dat maken de specialisten van Ostoya Furniture samen met jou mogelijk! Een keuken oppimpen of restylen vergt een goede voorbereiding en een nauwkeurige afwerking. Je wilt immers nog lang kunnen genieten van je nieuwe keuken. Met ons uitgebreide assortiment aan keukenfronten, handgrepen en werkbladen weet jij een unieke keuken te creëren. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

Bekijk het assortiment

Stap één van je keuken opknappen: het ontwerp

De voorbereiding van het restylen, renoveren en oppimpen van je keuken begint natuurlijk met een duidelijk ontwerp. Waar wil je bijvoorbeeld de koelkast en de keukenkastjes plaatsen? Behoud je de huidige opstelling of wil je een compleet nieuwe keuken creëren? En kies je voor een houten, landelijke of moderne look? Al deze zaken zijn van belang voor het ontwerp voordat je je keuken gaat opknappen. Wanneer je hulp nodig hebt bij het ontwerp, dan staan onze experts voor je klaar om een deskundige ontwerpservice op locatie te verlenen.

Verzamel de juiste materialen met onze hulp

Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren om je keuken succesvol te restylen, ga je naar de IKEA en bespreek je met een medewerker je keukenwensen. Zo kun je jouw keuken oppimpen met kwalitatieve materialen en weet je zeker dat je keuken jarenlang meegaat. De meubels en scharnieren schaf je aan bij IKEA, maar de frontjes, werkbladen en handgrepen op maat, regel je via ons. Bij het restylen van je keuken hoef je soms alleen maar de oude frontjes te vervangen voor een zo-goed-als-nieuwe uitstraling. Wij geven je graag het juiste advies hiervoor. Laat je de meubels door ons bestellen bij IKEA? Dan ontvang je 10% korting op de complete keuken!

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Het leukste gedeelte van je keuken opknappen: personaliseren

In onze webshop vind je talloze producten van verschillende materialen die je kunt gebruiken bij het oppimpen van je keuken. Hier doe je inspiratie op en bestel je eenvoudig je frontjes, deurgrepen en werkbladen. Wanneer er speciale maten nodig zijn, worden de materialen compleet op maat geleverd. Wij zorgen ervoor dat alles naadloos aansluit en dat alles gemakkelijk te bevestigen is.

Een snelle levering aan huis

Binnenkort kun je al beginnen met het opknappen van je keuken, want wij leveren je bestelling snel aan huis. Binnen vier tot zes weken kun jij de producten namelijk al verwachten. Ontdek de vele producten en diensten die wij aanbieden op onze website, bekijk onze eerdere projecten of bel naar +31 (0) 85 – 20 80 087.

Keukendeurtjes vervangen in heel Nederland

Keukendeurtjes vervangen? Waarom zou je dat doen? Nou, je keuken is de blikvanger van je huis. En wat als de keuken steeds een beetje minder mooi wordt? Gekrenkte trots door loslatende folie. Of juist doordat je keuken nog allesbehalve modern is?

Een hele nieuwe keuken kopen en laten installeren tikt flink aan qua kosten. Ga voor een keukenrenovatie en laat je keukendeurtjes vervangen. Dit is een stuk sneller en voordeliger dan een nieuwe keuken kopen – en bovendien met een verrassend mooi resultaat.

Het levert je namelijk niet alleen volledig nieuwe keukenmogelijkheden op, maar ook een unieke kans. Die op het totaal veranderen van de look van je keuken. Bij Ostoya keukenrenovatie heb je keus uit meer dan 200 verschillende uitstralingen. Van trendy modern en super strak tot aan warm en landelijk. Waar ga jij voor?

Keukendeurtjes vervangen: wanneer is de tijd rijp?

De keukenkastjes zijn een blikvanger in je huis. Bijna elke keuken in Nederland is gemaakt van MDF materiaal. Een unieke samenstelling van lijm en houtvezels. Sterk, praktisch en lekker licht. Maar op termijn ook onderhevig aan slijtage. Zeker als er bepaalde factoren meespelen. En dat zie je terug aan je keuken. Ontstaan er scheurtjes? Laten er delen los? Hangen de keukendeurtjes altijd net een beetje scheef? Tijd voor actie. Laat je keukendeurtjes nakijken en indien nodig vervangen! Keukendeurtjes vervangen is snel gedaan: het is binnen een dag gebeurd.

Keukendeurtjes vervangen of renoveren?

Natuurlijk levert het keukenkastdeurtjes vervangen je keuken meteen al een flinke make-over op. Maar wat denk je van een serieuze renovatie? Een compleet ‘nieuwe’ keuken. Zonder dat het je een echt hele nieuwe keuken kost? Maak vrijblijvend een afspraak met een Ostoya keukenrenovatie keukenadviseur.

Wedden dat je verbaasd bent over alle mogelijkheden binnen elk budget? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het totaalplaatje. Ostoya keukenrenovatie is ook expert in het vervangen van:

  • Keukenfrontjes
  • Keukenkastjes
  • Werkbladen
  • Keukenkranen
  • Keukenapparatuur
  • Keukenlades
  • Handgrepen

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en we nemen razendsnel contact met je op:

Denk verder dan anderen, laat je keukendeurtjes vervangen!

De frontjes van je keuken vervangen is slim! Het geeft je de kans op voordelig vernieuwen van de hele look van je huis. En het is de ideale kans voor het aanschaffen van energiezuinige apparatuur. Of neem eindelijk eens nu wel zo’n fancy cooker. Keukenrenovatie is duurzaam en helemaal van deze tijd.

Regel het keukendeurtjes vervangen makkelijk vanuit je eigen stoel. Neem vrijblijvend vandaag nog contact op met één van de adviseurs van Ostoya keukenrenovatie. Onze adviseurs werken door heel Nederland, dus ook bij jou thuis in je eigen keuken. We bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden voor het opknappen van je keuken.