Standaard IKEA-keukens, badkamer- en garderobekasten behoren tot het verleden. Creëer
jouw unieke stijl met de fronten, laden, werkbladen en handgrepen van Ostoya.

HOE WERKT HET?

Kasten en keukens om van te dromen: je bent er vier simpele stappen van verwijderd.
01.

METEN = WETEN

Hoe ziet jouw droomkeuken of -kast eruit? Denk goed na over wat er allemaal in je IKEA-keuken moet komen: waar wil je de koelkast, vaatwasser en oven bijvoorbeeld hebben? Zet het op papier en verzamel de maten. Hoe beter je dit in kaart hebt, hoe gemakkelijker de vervolgstappen verlopen. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan kun je gebruik maken van onze ontwerpservice (link). We komen langs op locatie en samen meten + ontwerpen we jouw keuken. Ook kunnen we met je meedenken als het gaat om een handige indeling van de kasten voor bijvoorbeeld de badkamer.

02.

OP NAAR IKEA

Ga met je (keuken)wensen naar IKEA en bespreek ze met een medewerker ter plekke. Vervolgens koop je de IKEA-kasten die je nodig hebt. Vergeet hierbij niet de scharnieren aan te schaffen. De deurtjes, werkbladen en handgrepen op maat, regel je via ons. Een bestaande keuken of kast restylen? Dan hoef je alleen maar de oude frontjes te vervangen door die van Ostoya. PS. Als je ons de keuken laat bestellen, ontvang je 10% korting op de complete keuken van IKEA.

03.

SHOP JE LOOK

Nu komt het allerleukste gedeelte: jouw keuken of kast personaliseren. Kijk rustig rond in onze webshop en bekijk wat er allemaal mogelijk is aan fronten, deurgrepen en werkbladen. Ben je eruit? Plaats de producten in je winkelmandje en bestel alles wat je nodig hebt voor jouw unieke Ikea-kast, badkamer of keuken. Speciale wensen, maten of zijn er andere bijzonderheden? Laat het ons weten. Heb je hulp nodig? Ostoya helpt je bij het ontwerpen, bestellen of op maat maken van de frontjes. Je leest er alles over bij onze diensten (link).

04.

LEVERING AAN HUIS

De laatste stap is de levering en montage van jouw frontjes, grepen of werkbladen. Je hebt alle materialen vier tot zes weken na bestelling in huis. Alle frontjes zijn door ons voorbereid voor montage. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de scharnieren te installeren en vervolgens klik je jouw unieke front of deurtje op het IKEA-systeem. Let erop dat je bij keukens mogelijk ook zijpanelen en plinten moet aanpassen en plaatsen. Een paar rechterhanden zijn daarbij wel handig. De werkbladen worden op altijd maat gemaakt.

Meubelfronten
Hout
  • Hout
  • Greeploos
  • Strak & modern
  • Hoogglans

Model Manhattan, Genoest eiken fineer

Vanaf € 37,- p/st
Eiken deurtjes leveren robuustheid aan je huis. Jij staat ergens voor toch? Je woning vanaf nu ook. Dit eiken is juist wel lekker licht van kleur. Lichtheid met een robuust jasje. Dat is pas echt authentiek stoer.
Sluit

Model Pembroke, Thames

Vanaf € 13,-
Zoek jij naar keukendeurtjes van hout? Deze kwaliteitsdeurtjes zijn tijdloos. Houtkleur past in elke omgeving. Een natuurlijke en landelijke uitstraling geeft evenwicht aan je huis. Ben jij zelf ook een evenwichtig type? Ga dan voor hout en ontwerp je eigen droomhuis.
Hot
Sluit

Model Sable, Abbey

Vanaf € 13,-
Is hout in huis alleen voor groene types met geitenwollen sokken? Welnee! De uitstraling van hout is authentiek en juist ook voor jou perfect. De houtnerf met knoesten look zit precies tussen licht en donker in. Vlekje meer of minder? Het valt niet op. Ideaal voor elke woning, dus.
Sluit

Model Pembroke, Hacney brook

Vanaf € 13,-
Hout in huis? Dat is pas natuurlijk! En het schoonmaken ervan dan? Geen enkel probleem! Deze deurtjes zijn ervoor gemaakt. Maak je woonplezier zo groot mogelijk. Kies voor deze lichtgekleurde houten panelen en weet zeker dat je keuken echt bijzonder is.

HEB JIJ INTERESSE IN EEN KEUKEN OF KAST VAN OSTOYA?

Stuur ons een vraag met jouw specifieke wensen en we antwoorden binnen één werkdag

Wij zijn Ostoya furniture

Ostoya laat haar producten naadloos aansluiten op de kwaliteit van IKEA. Door de combinatie van kasten van IKEA en onze fronten, handgrepen en werkbladen, weet je zeker dat je kunt vertrouwen op een duurzame én stijlvolle keuken of kast. Voor in elk huis. We werken nauw samen met de beste leveranciers. In onze webshop vind je volop keuze aan betaalbare designs, waarmee je standaard IKEA-kasten omtovert naar een uniek én duurzaam design.

Upgrade, restyle of renovatie? Let’s make the magic happen!

Contactgegevens

Adres: Het Rietveld 55a
7321 CT Apeldoorn
Nederland

Tel: +31 (0) 85 – 20 80 087
@: support@ostoya.nl

KvK: 73016217
Btw: NL7872.07.305.B01

Bank: NL61 BUNQ 2032 2222 99
Bic: BUNQNL2A

Stuur ons een bericht