Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Sidebar
Hot
Sluit

Model Krakau, Gespoten mat

Vanaf € 24,-
Zoek je de meest strakke en moderne uitstraling die mogelijk is? In elke RAL of NCS kleur die je wil?  Ga dan voor een deurtje zonder handgrepen. Met horizontaal designdetail. Makkelijk in het onderhoud en rimpelloos in uitstraling.
Sluit

Model Buk, Gespoten mat

Vanaf € 24,- p/st.
Deze moderne deurtjes geven je huis een strakke uitstraling. Zoek jij naar klasse met zoveel mogelijk gemak? Deze greeploze deurtjes zijn makkelijk in het onderhoud, krasvast en vochtbestendig. Durf je het in rood? Of toch liever een andere RAL of NCS kleur. Wat je ook kiest, je weet zeker dat jouw keuken echt uniek is!
Sluit

Model Zakopane, Gespoten mat

Vanaf€ 24,- p/st.
Net even een beetje buiten de lijntjes kleuren. Dat doet de vormgeving van de handgrepen in deze deurtjes. Gun jij het aan je huis om ook net even anders te zijn? En wat gun jij jezelf? Val op en ga voor deze gladde, krasvaste en onderhoudsarme deurtjes in elke RAL of NCS kleur die je wil.
Sluit

Model Ustka, Gespoten mat

Vanaf € 24,- p/st.
Groots en strak van vormgeving. Hoe is het met de rest van jouw huis? De grote en geïntegreerde handgrepen zorgen voor een lekker moderne look. Het gladde oppervlak is praktisch. Je maakt het snel weer schoon. Doe eens gek met de RAL of NCS kleur en ontwerp je eigen droominrichting.